Achterhoekswarenhuis.nl is een organisatie die ontstaan is door een unieke samenwerking tussen een aantal partijen uit het mooie Achterhoek. Handgemaakt producten uit deze streek vind je in deze webshop.

Onder andere bedrijven waar samen gewerkt wordt met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt zijn onderdeel van deze webshop. De producten zijn meestal uniek en zijn dus een prachtig handgemaakt cadeau. Achterhoekswarenhuis.nl is de verbinding tussen lokale producenten en de rest van Nederland. Wij bieden kleine ondernemingen een platform om hun producten eenvoudig te kunnen verkopen, tegen een eerlijke prijs. 

 

Onze visie is:

Wat je van dichtbij haalt, is eerlijk en je steunt er de lokale economie mee. Daarnaast heb je meteen een goed verhaal. Want producten uit de streek hebben geen duizenden kilometers afgelegd voordat ze op je bord liggen. En ze zijn gegarandeerd gemaakt met liefde en aandacht. Bij Achterhoekswarenhuis.nl combineren we dat met gemak. Je bestelt het beste uit de streek gewoon online.  De (kleine) lokale producenten blij en jij blij! Dat is de kracht van Achterhoekswarenhuis.nl.

 

© 2020 - 2023 Achterhoekswarenhuis.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel